dqndc26628 2013-11-05 02:24
浏览 50

使用Facebook评论时,错误iframe无法在Chrome中滚动?

I added an iframe facebook comment, in Firefox it scrolls, but in Chrome it does not, How do I fix it ?

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/comments.php?api_key=172666652872245&amp;channel_url=https%3A%2F%2Fs-static.ak.facebook.com%2Fconnect%2Fxd_arbiter.php%3Fversion%3D27%23cb%3Df3a81f3cfd7ece2%26domain%3Ddevelopers.facebook.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fdevelopers.facebook.com%252Ff1b19ded3a3bee%26relation%3Dparent.parent&amp;href=http://dongcam.vn/t84630&amp;locale=vi_VN&amp;numposts=10&amp;sdk=joey&amp;width=550"
 scrolling="yes"
 frameborder="0"
 style="border:none; overflow-x:hidden; overflow-y:scroll; min-height: 100%; width: 470px; background: #FFF;"
 allowTransparency="true">
</iframe>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douxianxing5712 2014-01-07 04:44
    关注

    You need to remove min-height:100%

    here's a JS bin:

    http://jsbin.com/oBITUkE/1/edit

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥500 火焰左右视图、视差(基于双目相机)
  • ¥100 set_link_state
  • ¥15 虚幻5 UE美术毛发渲染
  • ¥15 CVRP 图论 物流运输优化
  • ¥15 Tableau online 嵌入ppt失败
  • ¥100 支付宝网页转账系统不识别账号
  • ¥15 基于单片机的靶位控制系统
  • ¥15 真我手机蓝牙传输进度消息被关闭了,怎么打开?(关键词-消息通知)
  • ¥15 装 pytorch 的时候出了好多问题,遇到这种情况怎么处理?
  • ¥20 IOS游览器某宝手机网页版自动立即购买JavaScript脚本