doubiaozhan0745 2018-08-11 13:56
浏览 100
已采纳

Laravel Dusk - 调用数组上的成员函数click()

I have a problem. When I try to run my dusk test it outputs this error:

1) Tests\Browser\NewPostTest::test_new_post
Error: Call to a member function click() on array

D:\xampp\htdocs\laravel_blog\tests\Browser\NewPostTest.php:32
D:\xampp\htdocs\laravel_blog\vendor\laravel\dusk\src\Concerns\ProvidesBrowser.php:67
D:\xampp\htdocs\laravel_blog\tests\Browser\NewPostTest.php:34

My testing method looks like this:

public function test_new_post()
    {
        $this->browse(function (Browser $browser) {
          $faker = Faker::create();
          $title = $faker->sentence();
          $slug = str_replace(' ', '-', $title);
          $browser->loginAs(User::find(2))
                  ->visit('/posts/create')
                  ->assertSee('Create New Post')
                  ->type('title', $title)
                  ->type('slug', $slug)
                  ->type('body', $faker->paragraphs(5, true))
                  ->select('category_id')
                  ->script('jQuery(".select2").val(["1","2"]).trigger("change");')
                  ->click('input[type=submit]#submit')
                  ->assertPathIs('/posts');
        });
    }

As you see I'm using select2 for my tags . Can anyone please tell me what I'm doing wrong?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doudi8519 2018-08-11 15:10
    关注

    You can't use chaining after script() because it returns an array instead of $this:

    $browser->[...]
        ->script('jQuery(".select2").val(["1","2"]).trigger("change");')
    $browser->click('input[type=submit]#submit')
        ->assertPathIs('/posts');
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置
  • ¥15 有没有研究水声通信方面的帮我改俩matlab代码
  • ¥15 对于相关问题的求解与代码
  • ¥15 ubuntu子系统密码忘记
  • ¥15 信号傅里叶变换在matlab上遇到的小问题请求帮助
  • ¥15 保护模式-系统加载-段寄存器
  • ¥15 电脑桌面设定一个区域禁止鼠标操作
  • ¥15 求NPF226060磁芯的详细资料